Herbestrating in Zeewolde

Herbestrating in Zeewolde – Bestrating Zeewolde

Herbestrating in Zeewolde. Dat het herbestraten van uw oprit niet veel tijd hoeft te kosten, bewijzen deze foto’s. Snel is uw oude bestrating verwijderd, de ondergrond (cunet) opgehoogd en opnieuw verdicht met een zware trilplaat. Vervolgens wordt uw oude bestrating in hoog tempo vakkundig weer terug gelegd. Veel soorten bestratingsmaterialen kunnen ondersteboven weer terug gelegd worden. Zo heeft u zonder nieuwe aanschaf binnen afzienbare tijd toch weer een nieuw aangelegde oprit. Dit geldt natuurlijk ook voor al uw andere straatwerken, zoals het herbestraten van terrassen of het opnieuw bestraten van tuinpaden en overige straatwerkzaamheden.

Naar wens kunnen wij leidingen zoals glasvezel, data, electra en zelfs riool en hemelwaterafvoer voor u detecteren en in kaart brengen. Bij het openleggen van bestaand straatwerk om één of meerdere van deze leidingen op te sporen kunnen wij met eigen detectiemateriaal aanzienlijk op de kosten van herbestrating besparen. Graag doen wij u offerte voor het opknappen van uw verzakte oprit of terras. U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier of door te dubbelklikken op deze link: contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?