Bestrating en houtbouw

Bestrating en houtbouw

Deze week is na de aangelegde sierbestrating het werk aan een veranda afgerond. Dit in een werkcombinatie met Reijnders Bouw en Onderhoud. Bestrating en houtbouw gaan vaak goed samen. Zeker als de bestrating doorloopt in een veranda of overkapping. In de veranda zijn handgemaakte banken ge├»ntegreerd. Op de foto’s nog zonder kussens. De zittingen van de banken zijn opklapbaar zodat de kussens in de banken zelf kunnen worden opgeborgen. Ook is in de veranda een open haard aangebracht, in-Lite verlichting en heaters.

De veranda zelf is in dezelfde stijl als die van de uitbouw van het huis doorgetrokken. De klassieke boeidelen lopen mooi door en zodoende ontstaat er een mooie eenheid. De open zijkant van de veranda geeft door een diagonale doorkijk op de achtertuin een optimale tuinbeleving.

Mooi detail van de sierbestrating is de randafwerking. Het natuursteen is prachtig afgewerkt met zogenaamde “zwembadranden” inclusief de hoekstukken. De mooi afgeronde randen geeft net dat beetje extra cachet waar natuursteen om vraagt. Veel zorg is besteed aan het in verstek zagen van de trapelementen en de opbouw van de tuinmuren. Voor meer informatie over bestrating en houtbouw, aanvraag van offerte of een tuinontwerp klik dan op de link: contact.

Meer voorbeelden van ons werk zijn te zien via de link: Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?