Bestrating Amersfoort voor tuin en terras

Bestrating Amersfoort voor tuin en terras

Reesink Hoveniers is een bekend hoveniers- en stratenmakersbedrijf en verzorgd al uw bestrating Amersfoort voor tuin en terras. Een allround hoveniersbedrijf dat sinds 1982 zorgvuldig de nodige ervaring heeft opgebouwd. Onze veelzijdigheid is als volgt te omschrijven:

  • tuinontwerp, tuinschetsontwerp (gratis) schematisch weergegeven
  • tuinaanleg
  • tuinonderhoud (van particulier tot parkonderhoud, van bedrijfstuin tot landschapsonderhoud)
  • houtbouw (van blokhut tot veranda, van schutting tot pergola)
  • bestrating, sierbestrating en herbestrating
  • klein grondverzet
  • snel en vakkundig slopen van uw oude tuin
  • mollen- en gladheidsbestrijding
Bestrating Amersfoort

Bestrating Amersfoort

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de aanleg van tuin en terras door te klikken op contact. U kunt natuurlijk ook bellen met 0657.08.9944.

Voor een stratenmaker is de aanleg van sierbestrating toch wel het mooiste om te doen. Buiten het “normale” straatwerk als de bestrating van BKK-klinkers en 30/30 of 40/60 betontegels veel onder sierbestrating. De levering van “normale” bestrating kan al tegen een kostprijs van 12 tot 18 euro. Goedkopere sierbestrating ligt gemiddeld tussen 18 en 35 euro. Exclusieve sierbestrating wordt geleverd voor gemiddeld 35 tot 75 euro. In de laatste categorie worden gebakken klinkers, natuursteen, keramische tegels en hoog kwalitatieve tegels met coating geleverd. Sierbestrating moet dan ook zorgvuldig en vakbekwaam gelegd worden. Het juiste afschot en goede afwatering zijn erg belangrijk. Denk hierbij aan drains en hemelwaterafvoer door putjes of sleufgoten.

Reesink Hoveniers heeft als erkend hoveniersbedrijf allround hoveniers in dienst. Specialisatie in bestrating toegepast in hovenierswerkzaamheden. Dit heeft een groot voordeel. Ontwerp, tuinaanleg, grondwerk, houtbouw, bestratingen en aftersale worden uitgevoerd binnen één bedrijf. Daarbij kan datzelfde bedrijf inspringen op alle onderhoudswerkzaamheden. (Klik op tuinonderhoud.) Afhankelijk van de aanschaf van het materiaal  moet u incl. grond- en straatwerk al gauw denken aan een m2 prijs van 40 tot 60 euro.  De prijsindicatie is een richtlijn bij nieuwbouw. Meer informatie is op onze homepage te vinden.

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews of bekijk meer voorbeelden op onze pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?