Tuinontwerp Laren (schetsvoorstel)

Geplaatst op

Tuinontwerp Laren (schetsvoorstel)

Tuinontwerp Laren aan de Houtweg. Reesink Hoveniers bereid een tuinrenovatie voor in Laren. Als voorbereiding is een schetsvoorstel gemaakt. De opdrachtgever wilde graag een tuinontwerp met bloemenborders aangelegd in een meer gestructureerd plan. Hierin is optioneel een pergola-galerij ontworpen. Achter het cirkelvormige terras is een haag ingetekend met daarachter hoge heesterbeplanting met eveneens veel bloemen, zoals Seringen. Dit komt de privacy ten goede, daarbij wordt op het terras het gevoel van geborgenheid gecreëerd.  De stippellijntjes geven de oude situatie aan.

Reesink Hoveniers biedt haar klanten een geheel vrijblijvende ontwerpservice (schetsideeën) aan. De veelzijdigheid en de ervaring (sinds 1982) van ons bedrijf staan voer een adequate uitvoering en een professionele begeleiding. Meer voorbeelden zijn te zien door te klikken op deze link: Tuin & Terras.

Een geheel vrijblijvend advies, een offerte of een gratis schetsontwerp kunt u aanvragen door te klikken op: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers