Tuinonderhoud is vakwerk

Geplaatst op

Tuinonderhoud is vakwerk

Tuinonderhoud is vakwerk, vooral als het om snoeien gaat! Het juiste tijdstip, de manier waarop en het juiste materiaal bepalen hoe een vakman zich onderscheid. Vandaag wordt een beukenhaag gesnoeid, i.p.v. vormsnoei wordt nu verjongingssnoei toegepast. Dit is noodzakelijk geworden vanwege de huidige breedte maar ook om vitaliteit te winnen met name daar waar de groei is achter gebleven.

Verjongingssnoei geeft een enorme “boost” en resulteert in vitale hergroei zodat er weer een gezonde compacte haag ontstaat.

Op de foto’s is verjongingssnoei te zien. Er wordt gebruik gemaakt van specialistisch snoeiapparatuur. Snel en adequate werken is zo gegarandeerd waarbij de kwaliteit voorop staat. Een vlijmscherpe accusnoeischaar zorgt voor een gladde snoeiwond en gaat moeiteloos en snel door dikke(re) takken.

Ook een offerte aanvragen? Klik dan op deze link: “contact.”

Meer voorbeelden van ons werk zijn te zien door te klikken op: “vormsnoei.”

Voor boomverzorging staat onze erkende boomverzorger (ETW’er) tot uw beschikking. (Met klim- en afvangapparatuur.)

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers