tuinaanleg met natuursteen

Geplaatst op

Tuinaanleg met natuursteen

Een nieuw ontwerp voor een klein voortuintje. Het is maar een tuintje van 2,5 x 4,5 meter. Om daar iets bijzonders van te maken is soms best wel moeilijk. Zonder in de geijkte patronen te vallen als standaard bloembakken opgetrokken van betonnen bielzen of de trendy tegels die in een modetrend iedereen gebruikt. Omdat de diepte maar 2,5 m1 is hebben wij er voor gekozen diagonaal te werken met zeer lange tegels die daarbij ook smal moeten zijn. Daarom is er voor de Spotted Blue Stone Stroke gekozen. (150x30x5) Dit zijn stroken van natuursteen die de diagonale ruimtewerking versterkt.

Tussen de stroken door zijn beplantingsstroken van eveneens 30 cm. breed getekend. Voor de beplanting is een bodembedekker gekozen die in de winter onveranderd blijft; Carex morrowi in combinatie met Pachysandra terminalis. De Spotted Blue Stone Stroke laat zich weer goed combineren met bankirai in de vorm van een vlonder of met gebakken klinkers. Kijk voor meer voorbeelden door op dit linkje te klikken: Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers