TUINAANLEG in ZEEWOLDE

Geplaatst op

TUINAANLEG in ZEEWOLDE

Tuinaanleg in Zeewolde aan de Biotoop. Deze week is een tuinaanleg afgerond waarbij 45 m3 klei is afgevoerd. Voor een stabiel cunet is het nodige aan menggranulaat en zand weer aangevoerd. Ruim 100 m2 straatwerk, bloembakken en kunstgras zijn aangelegd aan de hand van een tuinontwerp van de opdrachtgever. In het straatwerk is een sleufgoot aangelegd dat het regenwater afvoerd via de HWA van de woning.

De tegel is een GeoStretto Roma van MBI. De bloembakken zijn opgebouwd uit wallblocks 60x15x15. De voeg is netjes afgedicht met een waterdoorlatende voeg die het onkruid tegen houdt.

Vraag ook een vrijblijvende offerte aan via contact en doe inspiratie op via Tuin & Terras. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Tuinonderhoud Blaricum

Tuinaanleg Zeewolde

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers