Tuinaanleg in Zeewolde Biotoop

Geplaatst op

Tuinaanleg in Zeewolde Biotoop

Tuinaanleg in Zeewolde Biotoop: deze week is een voortuin aangelegd in Zeewolde. De voortuin is opgebouwd uit sierstraatwerk met plantenbakken. De 30×60 tegel is ingevoegd met een waterdoorlatende voeg. Deze voeg laat geen onkruid door.

Vraag ook een offerte aan via contact bij Reesink Hoveniers. U profiteert dan van een gratis tuinontwerp gemaakt door het bekende tuinontwerpburo van Reesink Hoveniers.

Meer voorbeelden van ons werk zijn te zien op onze site Tuin & Terras. Bekijk ook eens onze reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers