Tuinaanleg Huizen

Geplaatst op

Tuinaanleg Huizen

Tuinaanleg Huizen: Tuinontwerp met blokhut en veranda, type Paiva,

In dit ontwerp wordt de aanwezige bestrating hergebruikt. De oude tambourbestrating laat zich goed combineren. De nieuwe bestrating van Geo Stretto Cannobio 30x60x6 in het antraciet vormt een mooi contrast.

In het tuinontwerp is het “tuinleven” verplaatst naar het achterste gedeelte. Het terras loopt vanuit de veranda door naar het buitenterras. Bij elkaar genomen ontstaat er een ruim terras enerzijds dat van de veranda, anderzijds verscholen in het groen.

Het voorste gedeelte van het tuinontwerp oogt rustig en geeft een voornaam karakter. De reeds aanwezige beplanting wordt grotendeels herplant in de borders die vanuit de woonkamer direct opvallen.

In het tuinontwerp komt de lengterichting drie keer terug. De plaatsing van de Pavia blokhut (400×800), de lengterichting van het tuinpad en als laatste de lengterichting van de borders en het gazon. De éénderde – tweederde verhouding en het lijnenspel lopen vloeiend in elkaar over en is functioneel.

Meer tuinen van Reesink Hoveniers zijn te zien door op onderstaande button te klikken of op onze pagina: “Tuin & Terras”.

Voor de door de klant gegeven recensies klikt u hier.

Meer info

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers