Tuinaanleg Huizen door ervaren hoveniers

Geplaatst op

Tuinaanleg Huizen door ervaren hoveniers

Tuinaanleg Huizen door ervaren hoveniers: tuinaanleg waarin sloop- en grondwerk, houtbouw en bestrating is verwerkt. Doe uw voordeel met Reesink Hoveniers en begin met een gratis tuinontwerp. Uw aanvraag kunt u hier heel gemakkelijk invullen. Raadpleeg de door de klant gegeven reviews.

Voorbeelden van projecten zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras.

Tijdens dit project zijn een speeltoestel en een tuinhuis met overkapping geplaatst. De bestrating die gelegd is bestaat uit GeoStretto Plus Cannobio.

In het voorjaar wordt dit project afgerond door het leggen van graszoden. Uiteraard zijn de graszoden van sportveldenkwaliteit. De beplanting wordt nog uitgevoerd. De aanplant bestaat uit leibomen van groot formaat(Portugese leilaurier – zie afbeelding)

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers