Tuinaanleg Huizen Breezand

Geplaatst op

Tuinaanleg Huizen Breezand

Tuinaanleg Huizen Breezand: na sloop en grondwerk is een tuinhuis opgebouwd. Het tuinhuis bestaat uit het tuinhuis zelf met daarnaast het saunagedeelte. Daar weer naast is een overkapping geplaatst. Het frame is opgebouwd met robuuste palen van douglas. Ook het dakbeschot is van douglas met een duurzame dakbedekking van EPDM-folie. De wandbekleding is opgetrokken van geïmpregneerd blokhutprofiel.

Dit tuinhuis is naar wens en op maat van de opdrachtgever opgebouwd.

Wilt u ook een tuinhuis, blokhut of overkapping plaatsen? Vraag hier naar onze service en vraag een vrijblijvende offerte aan. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Tuinonderhoud Blaricum

Tuinaanleg Huizen

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers