Tuinaanleg Harderwijk met veranda

Geplaatst op

Tuinaanleg Harderwijk met veranda

Deze week is begonnen met de voorbereiding van de aanbouw van een veranda. Van de bestaande muur zijn de patioblokken verwijderd. Daarvoor in de plaats is de muur opgemetseld tot gewenste verandahoogte. Deze loopt gelijk met het aflopende dak van het schuurtje daarnaast. Als dakbedekking is gekozen voor geïsoleerde aluminium platen, geprofileerd in dakpanmotief. De veranda is onderdeel van een nieuwe tuinaanleg. De aanleg bestaat uit het slopen en verwijderen van de oude bestrating (50×50 betontegels) en de aanleg van nieuw straatwerk.

Voor een vrijblijvende offerte van houtbouw, tuinaanleg en bestrating kunt u klikken op deze link: contact. Voorbeelden van straatwerken door Reesink Hoveniers uitgevoerd zijn te zien door te klikken op de link: Tuin & Terras.

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews.

Button klik hier voor meer informatie

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers