Tuinaanleg en tuinontwerp in Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg en tuinontwerp in Zeewolde

Tuinaanleg en tuinontwerp in Zeewolde door Reesink Hoveniers op 28 juni opgeleverd. Ook kleine(re) tuinen ondergaan tijdens een tuinaanleg een ware metamorfose. Waar voorheen nog grote bamboeplanten, struiken en een laurierhaag stonden is binnen één dag een overzichtelijke onderhoudsarme voortuin gecreëerd. De voortuin is deels weer opgetrokken met oude materialen en deels met nieuwe, waaronder de plantenbakken. Deze bakken zijn opgetrokken met Wall-blocks New in de maat van 60x15x15. Tussen de oude getrommelde steentjes zijn strakke Milano Stretto 60×60 tegels gelegd. De antracietkleur van de bloembakken wordt op deze manier weer herhaald in de bestrating. Deze tuin is hoofdzakelijk tijdens de uitvoering vorm gegeven in goed overleg met opdrachtgever en ons personeel die samen op creatieve wijze e.e.a. tot stand hebben gebracht.

Bent u ook benieuwd geworden wat wij voor u graag willen betekenen? Blader dan eens verder in het menu projecten en vraag geheel vrijblijvend ideeën bij ons op. Dat kan door op deze link te klikken: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers