Tuinaanleg en bestratingen in Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg en bestratingen in Zeewolde

Op de foto sierbestrating en een bamboe erfafscheiding aangelegd aan de Takeling in Zeewolde.

Naar een tuinontwerp van tuinontwerpbureau Reesink Hoveniers is bij de Polderwijk van Zeewolde na nieuwbouw een tuin aangelegd. Een vereiste was een eigen inrit bestaande uit halfverharding. (Ardenner split.) Dit komt weer terug in de voortuin, beplant met siergrassen. (B) Op de hoek zijn passende keien verwerkt (C)met daarin een sierappel. Als afscheiding zijn borders (D) aangeplant die voor privacy moeten zorgen. Het terras ligt centraal richting de zon. Op speelse wijze komen telkens de hagen langs één lengterichting terug. Dit geeft een “stijlvolle rust” terwijl de tuin door deze hagen in aparte tuinkamers wordt verdeeld. Het loopgedeelte (F) naar de schuur is apart ingericht waardoor de mensen op het terras niet worden gehinderd. Een detail is het doorloopje onder de pergola door. Al het straatwerk is op een gestabiliseerd cunet gelegd.

Bestratingen, straatwerk, sierbestrating of herbestrating is in Zeewolde is een specialisme van Reesink Hoveniers. Besluit u het straatwerk door ons uit te laten voeren, dan krijgt u er een gratis tuinontwerp bij! Vraag geheel vrijblijvend offerte aan door het contactformulier in te vullen. Meer voorbeelden van bestrating zijn te zien door te dubbelklikken op Tuin & Terras.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers