Tuinaanleg De Bilt

Geplaatst op
Laden…

Tuinaanleg De Bilt

Tuinontwerp in de vorm van een schetsontwerp voor een tuinaanleg De Bilt. Het idee van een romantisch stadstuintje komt in dit ontwerp terug. Het terras moet groot genoeg zijn als leefterras en het plaatsen van potterie. Achter de aanbouw is plaats voor opslag van brandhout. Het cirkelvormig terras wordt omsloten door palen van kastanjehout of zwarte bamboe, 5 tot 8 cm. van elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat een half transparante wand met in het midden een doorgang naar het paadje van flagstones die midden door het cirkelvormige gazon loopt, onder de pergola door. Aan de achterzijde wordt het gazon omsloten door een strakke taxushaag. Het effect van cirkelvormen i.c.m. een half transparante wand laat bijgaande foto zien.

Beplanting: de half transparante wand wordt begroeid door doorbloeiende geurende klimrozen. De pergola wordt begroeid door een blauwe regen. Zo ontstaat groensfeer op niveau waardoor de privacy (t.o.v. de achterburen) extra wordt gewaarborgd. Bloeiende sierappels (net achter de half transparante wand) accentueren de doorgang naar het gazon en geven zodoende een diepere dimensie.

Een gratis tuinschetsontwerp kunt u hier aanvragen. Meer voorbeelden van onze projecten zijn te zien door te klikken op Tuin & Terras.

Bekijk ook eens de door de klant gegeven reviews.

Hierbij zijn foto’s te zien van projecten van Reesink Hoveniers.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers