Snoeien en onderhoud bomen

Geplaatst op

Snoeien en onderhoud bomen

Snoeien en onderhoud bomen tijdens een project in Soest. Bij verschillende instellingen verzorgen wij het knotten van de wilgen. Zolang de kroon niet te zwaar wordt voor de stam zelf kan dit eens in de twee jaar uitgevoerd worden. Als er, meestal bij oudere knotwilgen, kans bestaat op het uitscheuren van te zware takken dan is het verstandig om het knotten elk jaar te doen. Pas aangeplante wilgen mogen pas na minimaal drie geknot worden, zeker als zij aan de waterkant staan. Het assimilatieproces is dan optimaal en draagt bij aan een goede wortelvorming. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van grondsoort en groeiomstandigheden. Deze week zijn de knotwilgen gesnoeid, zij maken onderdeel uit van het achterliggende landschap.

Reesink Hoveniers heeft erkende boomverzorgers in dienst. Vraag vrijblijvende offerte voor al uw boomverzorging, met of zonder klim- en afvangtechnieken. Dat kan door te bellen (0657.08.9944) of door te klikken op: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers