Reesink Hoveniers exploiteert in tuinaanleg

Geplaatst op

Reesink Hoveniers exploiteert in tuinaanleg

Reesink Hoveniers exploiteert in tuinaanleg om klanten (nog) beter van dienst te zijn. De Hinowa minirupsdumper is aangekocht voor straat- en grondwerk in moeilijk toegankelijke tuinen. Door nieuwbouw grenzen achtertuinen (zonder brandgang) steeds vaker aan elkaar. Hierdoor is de enige toegang naar de achtertuin vaak een loopdeur van 100 cm. breed. De inzet van deze machine zal veel tijd besparen en daarnaast het personeel veel kruiwerk uit handen nemen. Ook wordt schade aan bestaand straatwerk (oprit of anders) voorkomen.

Vraag Reesink Hoveniers voor een scherpe offerte voor uw grond- en straatwerk. Door gecombineerde inzet met onze minirupskraan kan een “klein werk” groots aangepakt worden. Vraag hier uw offerte aan of bel 0657.08.9944.

Meer informatie over deze rupsdumper kunt u krijgen bij de leverancier: 4Me Machines BV.

Reesink Hoveniers investeert in dienst tuinaanleg

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers