Kunstgras, levering en leggen in Zeewolde, Harderwijk, Almere en regio Soest.

Geplaatst op

Kunstgras-

Reesink Hoveniers is dealer in de regio Zeewolde, Harderwijk en Almere van kunstgras. Via onze leverancier kunstgrasboer.nl kunt u rekenen op deskundig advies en begeleiding betreffende aankoop, levering, aanleg en aanlegassistentie. Optimale presentatie van verschillende soorten op stalen ter plaatse bij u thuis aangeboden. Kunstgrasboer.nl geeft 10 jaar garantie. U heeÍt 10 jaar garantie op de kleurvastheid (UV-stabilisatie) en het loslaten van de vezels.
Belangrijk onderhoud: Door regelmatig te borstelen met een nylon bezem, bladhark maar ook met een bladzuiger of bladblazer kunt u de vezels weer rechtop en egaal krijgen.
Schoonhouden: De mat vergaart vuil uit de omgeving en wordt natuurlijk vies omdat erop wordt gelopen. Bladeren en ander grover vuil kunt u eenvoudig wegvegen met een bezem. Bladeren kunt u ook verwijderen met een bladerhark of bladblazer. Gebruik geen stalen borstel. Mochten uw kinderen hun drinken op het kunstgras knoeien, spoel het dan gewoon weg met water. Uitwerpsels van honden en katten hard laten worden en met een schepje verwijderen. U kunt kauwgom en dergelijke verwijderen door het zorgvuldig van het kunstgras te plukken. Dat gaat overigens gemakkelijker als u eerst een ijsblokje op de kauwgom legt. Gebruik nooit oplosmiddelen!
Borstelen: Het kan zijn dat het kunstgras direct nadat u het hebt gelegd wat plat is, bijvoorbeeld omdat het te lang opgerold is geweest. Met een nylon bezem kunt u het kunstgras voorzichtig opborstelen. Ook na een periode intensief gebruik kan het kunstgras enigszins platliggen. Om uw kunstgras zo mooi mogelijk te houden, adviseren wij het regelmatig op te borstelen. Kunstgrasboer.nl geeÍt geen garanlie op het platlopen van het kunstgras op plekken die intensieÍ gebruikt worden of niet goed onderhouden worden (opborstelen).
Winterperiode: Als de dooi invalt, zal sneeuw of ijs langzaam van boven naar beneden gaan. De smeltende laag onder het kunstgras (in de onderlaag) kan echter nog wel bevroren zijn, waardoor het smeltwater niet kan wegvloeien in de bodem. Dit verschijnsel noemen we ‘zetting van de bodem’. Mocht een dergelijke situatie ontstaan, probeer dan zo min mogelijk op uw kunstgras te lopen, omdat daardoor onregelmatigheden kunnen ontstaan in de ondergrond. Gebruik van voorwerpen op: Kunstgrasboer.nl grasvezels zijn met grote zorg aan de backing bevestigd. De backing is weliswaar bestand tegen zwaardere algemene belasting, maar niet tegen te grote krachten op één punt. Vermijdt daarom dat met scherpe voorwerpen op de mat wordt gelopen. Wilt u bijvoorbeeld uw tuinmeubilair op de mat zetten, dan adviseren wij u de druk zoveel mogelijk te verdelen. U kunt zonder problemen een zwembad, trampoline en speeltoestellen op uw grasmat zetten.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers