Hoveniers Harderwijk Ermelo

Geplaatst op

Hoveniers Harderwijk Ermelo

Hoveniers Harderwijk Ermelo. Reesink Hoveniers allround hoveniersbedrijf sinds 1982. Voor creatief tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze allround hoveniers zijn werkzaam in houtbouw zoals pergola en veranda, tuinhuis en blokhut, schutting en erfafscheidingen en vlonders. Ook verzorgen wij uw bestrating, sierbestrating of herbestrating. Verder zijn wij werkzaam in boomverzorging, gladheid- en mollenbestrijding en tuinonderhoud.

Voorbeelden zijn te zien via de link Tuin & Terras. Een gratis tuinontwerp, offerte en advies is aan te vragen via de link contact. De door de klant gegeven reviews zijn hier te raadplegen.

De bijgaande foto’s geven een indruk van ons werk en wat u van ons mag verwachten.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers