Hoveniers Bilthoven

Geplaatst op

Hoveniers Bilthoven.

Hoveniers Bilthoven: Reesink Hoveniers is een veelzijdig allround hoveniersbedrijf met 35 jaar ervaring. Ons bedrijf is zodanig ingericht dat wij qua diensten onszelf in kunnen zetten voor particuliere tuinen, parken en landschappen.

Sinds 1982 hebben wij geïnvesteerd in een machinepark dat breed inzetbaar is. Dit vergroot niet alleen de mogelijkheden voor u als klant, het werkt voor u ook kostenbesparend. De knowhow, gecombineerd met creativiteit, de inzet van de juiste machines en jong energiek personeel dragen bij tot het door u gewenste resultaat. De prijs-prestatieverhouding proberen wij daarom ook zo goed mogelijk te houden. Daarbij leggen wij het accent op kwaliteit en creativiteit!

De veelzijdigheid ziet u terug in onze dienstverlening. Reesink Hoveniers kan u een compleet dienstenpakket aanbieden van creatieve tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud, houtbouw, boomverzorging, bestratingen (waaronder sierstraatwerk en herbestrating), grondwerk, landschapsverzorging en gladheidsbestrijding. Voor de uitvoering van het complete scala aan werkzaamheden zijn wij machinaal compleet uitgerust.

Uw offerte kunt u gemakkelijk via contact aanvragen. Raadpleeg eens de door de klant gegeven reviews. Voorbeelden van ons werk zijn op de pagina Tuin & Terras te zien.

 

Hoveniers Bilthoven

Reesink Hoveniers allround voor uw TUINAANLEG en BESTRATING in BILTHOVEN

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers