Graszoden leveren en leggen

Geplaatst op

Graszoden leveren en leggen

Graszoden leveren en leggen door specialisten. Vandaag is begonnen met de aanleg van een nieuwe grasmat in Zeewolde. Bijna 250 m2 graszoden worden gelegd op een drainerende toplaag bestaande uit twee lagen. Deze samengestelde toplaag voert het overtollige water snel af waardoor een sompige grasmat verleden tijd is. Een dicht geslibde bovenlaag en een niet drainerende onderlaag is een bekend probleem in Zeewolde. Mosgroei is het gevolg.

Leg uw nieuwe grasmat aan door vakmensen die ervaren en bekend zijn met de grondslag in Zeewolde.

Heeft u een beperkt budget en wilt u toch graag een grasmat die groener is dan die van de buurman? Bel dan met Reesink Hoveniers (0657.08.9944). Wij hebben gespecialiseerde machines en werktuigen die i.c.m. de juiste bemesting de oorzaak van mosgroei adequate aanpakt. Een offerte-aanvraag door te klikken op “contact” wordt de volgende dag al beantwoord!

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers