Bestrating Zeewolde Naarderweg

Geplaatst op

Bestrating  Zeewolde Naarderweg

Vandaag is begonnen met het voorbereiden van de aanleg van nieuwe bestrating aan de Naarderweg in Zeewolde. Het nodige grondwerk wordt gedaan, d.w.z. klei afgraven, menggranulaat en vulzand aanbrengen voor het cunet. De oude bestrating, vlonder en tuinhuis wordt afgevoerd en gesloopt. Een gedeelte van de oude bestrating kan hergebruikt worden als vloer onder het nieuw te bouwen tuinhuis dat als maatwerk gebouwd wordt. Nieuwe bestrating wordt aangelegd in de vorm van terras en tuinpaden. Reesink Hoveniers is machinaal gespecialiseerd in grondwerk en het snel slopen van oude vlonders, tuinhuisjes, hagen, etc.

Bel (0657.08.9944) voor een vrijblijvende offerte en een gratis tuinschetsontwerp of doe een aanvraag via het contactformulier. (klik op deze link: contact.)

BESTRATING ZEEWOLDE (oude situatie)

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers