Bestrating Soest

Geplaatst op

Bestrating Soest

– Bestrating Soest aan de Winterkoning. Reesink Hoveniers is deze week begonnen met de voorbereiding van een tuinaanleg bestaande uit hoofdzakelijk bestrating. De oude begroeiing is geheel verwijderd om ruimte te maken voor sierbestrating. De opdrachtgever heeft gekozen voor een onderhoudsarme tuin waarin een zithoek met taxushaagjes en een dakplataan worden verwerkt.

Reesink Hoveniers verzorgt geheel vrijblijvend tuinschetsontwerpen met gespecificeerde offertes. Ook voor verhuur van grondverzetmachines! Meer informatie via deze website. Aanvragen via het telefoonnummer 0657.08.9944 of door dubbelklikken op deze link: contact. Voorbeelden van ons werk zijn te zien via deze link: Tuin & Terras VOORBEELDEN.

Reesink Hoveniers is vanouds een Soester (Den Blieklaan) veelzijdig hoveniersbedrijf sinds 1982.

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers