Bestrating en houtbouw

Geplaatst op

Bestrating en houtbouw

Deze week is na de aangelegde sierbestrating het werk aan een veranda afgerond. Dit in een werkcombinatie met Reijnders Bouw en Onderhoud. Bestrating en houtbouw gaan vaak goed samen. Zeker als de bestrating doorloopt in een veranda of overkapping. In de veranda zijn handgemaakte banken ge├»ntegreerd. Op de foto’s nog zonder kussens. De zittingen van de banken zijn opklapbaar zodat de kussens in de banken zelf kunnen worden opgeborgen. Ook is in de veranda een open haard aangebracht, in-Lite verlichting en heaters.

De veranda zelf is in dezelfde stijl als die van de uitbouw van het huis doorgetrokken. De klassieke boeidelen lopen mooi door en zodoende ontstaat er een mooie eenheid. De open zijkant van de veranda geeft door een diagonale doorkijk op de achtertuin een optimale tuinbeleving.

Mooi detail van de sierbestrating is de randafwerking. Het natuursteen is prachtig afgewerkt met zogenaamde “zwembadranden” inclusief de hoekstukken. De mooi afgeronde randen geeft net dat beetje extra cachet waar natuursteen om vraagt. Veel zorg is besteed aan het in verstek zagen van de trapelementen en de opbouw van de tuinmuren. Voor meer informatie over bestrating en houtbouw, aanvraag van offerte of een tuinontwerp klik dan op de link: contact.

Meer voorbeelden van ons werk zijn te zien via de link: Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers