Bestrating Amersfoort voor tuin en terras

Geplaatst op

Bestrating Amersfoort voor tuin en terras

Reesink Hoveniers is een bekend hoveniers- en stratenmakersbedrijf en verzorgd al uw bestrating Amersfoort voor tuin en terras. Een allround hoveniersbedrijf dat sinds 1982 zorgvuldig de nodige ervaring heeft opgebouwd. Onze veelzijdigheid is als volgt te omschrijven:

 • tuinontwerp, tuinschetsontwerp (gratis) schematisch weergegeven
 • tuinaanleg
 • tuinonderhoud (van particulier tot parkonderhoud, van bedrijfstuin tot landschapsonderhoud)
 • houtbouw (van blokhut tot veranda, van schutting tot pergola)
 • bestrating, sierbestrating en herbestrating
 • klein grondverzet
 • snel en vakkundig slopen van uw oude tuin
 • mollen- en gladheidsbestrijding
Bestrating Amersfoort

Bestrating Amersfoort

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de aanleg van tuin en terras door te klikken op contact. U kunt natuurlijk ook bellen met 0657.08.9944.

Voor een stratenmaker is de aanleg van sierbestrating toch wel het mooiste om te doen. Buiten het “normale” straatwerk als de bestrating van BKK-klinkers en 30/30 of 40/60 betontegels veel onder sierbestrating. De levering van “normale” bestrating kan al tegen een kostprijs van 12 tot 18 euro. Goedkopere sierbestrating ligt gemiddeld tussen 18 en 35 euro. Exclusieve sierbestrating wordt geleverd voor gemiddeld 35 tot 75 euro. In de laatste categorie worden gebakken klinkers, natuursteen, keramische tegels en hoog kwalitatieve tegels met coating geleverd. Sierbestrating moet dan ook zorgvuldig en vakbekwaam gelegd worden. Het juiste afschot en goede afwatering zijn erg belangrijk. Denk hierbij aan drains en hemelwaterafvoer door putjes of sleufgoten.

Reesink Hoveniers heeft als erkend hoveniersbedrijf allround hoveniers in dienst. Specialisatie in bestrating toegepast in hovenierswerkzaamheden. Dit heeft een groot voordeel. Ontwerp, tuinaanleg, grondwerk, houtbouw, bestratingen en aftersale worden uitgevoerd binnen één bedrijf. Daarbij kan datzelfde bedrijf inspringen op alle onderhoudswerkzaamheden. (Klik op tuinonderhoud.) Afhankelijk van de aanschaf van het materiaal  moet u incl. grond- en straatwerk al gauw denken aan een m2 prijs van 40 tot 60 euro.  De prijsindicatie is een richtlijn bij nieuwbouw. Meer informatie is op onze homepage te vinden.

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews of bekijk meer voorbeelden op onze pagina Tuin & Terras.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers