heerdt2

Tuinontwerp en tuinontwerpbureau voor Soest

Op ons kantoor tuinontwerpbureau ontwerpen wij volgens het “old school” principe. Dit wil zeggen dat na het inventariseren van de wensen van een klant eerst een tuinschets wordt gemaakt, dus een soort praatplaatje. Deze schematische schetsen, als ook bijbehorende offerte worden u geheel gratis aangeboden, net zolang tot het schetsontwerp geheel naar wens is.

Wij hanteren o.a. de volgende richtlijnen: – Ontwerpen is de kunst van het weglaten. – Elk onderdeel in het ontwerp is functioneel; het waarom leidt automatisch tot een waartoe. – Het ontwerp proberen wij overzichtelijk te maken, ook door een juist gebruik van kleur. – Naar wens wordt er meer diepte gegeven door het creëren van zichtassen. Dit zijn zomaar een aantal richtlijnen die door ons worden toegepast in alle denkbare ontwerpen. Een beplantingsplan, een ontwerp in 3-D of in “vogelvlucht” kan door ons tegen vergoeding worden opgemaakt.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?