heerdt2

Tuinontwerp en tuinaanleg Almere

Op ons kantoor tuinontwerpbureau ontwerpen wij (misschien wel uw tuin?) volgens het “old school” principe. Dit wil zeggen dat na het inventariseren van de wensen van een klant eerst een tuinschets wordt gemaakt, dus een soort praatplaatje. Deze schetsen, als ook bijbehorende offerte worden u geheel gratis aangeboden, net zolang tot het schetsontwerp geheel naar wens is.

Wij hanteren o.a. de volgende richtlijnen: – Ontwerpen is de kunst van het weglaten. – Elk onderdeel in het ontwerp is functioneel; het waarom leidt automatisch tot een waartoe. – Het ontwerp proberen wij overzichtelijk te maken, ook door een juist gebruik van kleur. – Naar wens wordt er meer diepte gegeven door het creëren van zichtassen. Dit zijn zomaar een aantal richtlijnen die door ons worden toegepast in alle denkbare ontwerpen. Een beplantingsplan, een ontwerp in 3-D of in “vogelvlucht” kan door ons tegen vergoeding worden opgemaakt.

Bij gunning van de tuinaanleg staan wij voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding waarbij creativiteit, kwaliteit en nazorg (after sale) zijn gewaarborgd. Sinds 1982 werken wij met allround hoveniers in een breed vakgebied. Zowel het grond- en straatwerk als hout- en constructiebouw en de gangbare vaktechnische kwaliteiten voeren wij binnen één bedrijf uit. U heeft daarom altijd één aanspreekpunt. Onze veelzijdigheid wordt nog eens benadrukt door onze expertise op het gebied van boomverzorging m.b.v. gecertificeerde klim- en afvangtechnieken tot aan mollenbestrijding toe!

Wij nodigen u uit deze website “door te bladeren” om zodoende een beeld te krijgen wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Het contactformulier kunt u invullen (of gewoon even bellen) voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?