Tuin aanleggen in Zeewolde

Tuinontwerp Almere

Tuinontwerp Almere: creatief vorm gegeven door Reesink Hoveniers. Wij hebben met opzet gekozen voor het traditionele “old school” tekenwerk, gewoon met de hand! Handwerk laat een eigen “handtekening” achter. Deze “handtekening” kunnen wij alsnog digitaliseren en bewerken, echter de basis is en blijft handwerk.

Ontwerpen is niet zomaar een gelikt plaatje via computersoftware te voorschijn toveren.

Reesink Hoveniers probeert in het tuinontwerp al het accent te leggen op duurzaamheid. En dat zit hem nu niet in computersoftware maar in ervaring. (Grondsoort, grondwaterstand, kennis van voorkomende onkruiden en plantenziekten, weersinvloeden, gezondheid m.b.t. beplantingskeuze, etc.)

Wij proberen voor elke tuin een uniek ontwerp neer te leggen. Daarom zult u van ons nooit twee gelijk ontworpen tuinen zien. Daarbij hebben wij een geheel vrijblijvende ontwerpservice. Geen ontwerpkosten! Ook niet verkapt in verkoop- of arbeidskosten mocht het tot een daadwerkelijke realisatie komen.

Doe hier uw aanvraag voor een tuinontwerp! Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews. Voorbeelden zijn te zien op de pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?