heerdt2

Tuinonderhoud Utrecht

In de regio van Utrecht voorzien wij ook in onderhoud van uw tuin. Onze vakmannen zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw tuin. Ons doel is dat u heerlijk kunt genieten van een tuin in topconditie.

Het hele jaar door zijn wij beschikbaar om uw tuin te onderhouden. Wij zijn zeer flexibel en afgaande op uw wensen, het ontwerp ene de stijl van uw tuin kunnen wij een onderhoudsschema opstellen.

Heeft u geen tijd of totaal geen affiniteit met het werken in uw tuin? Dan kan Reesink Hoveniers dit werk voor u uit handen nemen. Wij helpen u graag om uw tuin in topconditie te behouden.

Tuinonderhoud voor particulieren als grootschalige projecten

Wij zijn al drie decennia actief in regio Utrecht op het gebied van het onderhouden van diverse tuinen. Wij hebben ruimschoots ervaring en hebben gewerkt voor zowel voor particulieren als aan grote landschappen.

Elke tuin is anders en dient daarom anders onderhouden te worden. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

Niet alleen onze gediplomeerde mensen maken het mogelijk om kwaliteit te leveren, wij hebben eigen machines en professionele tuingereedschappen waardoor wij efficiënt te werk gaan. Dit werkt kostenbesparend en hierdoor zijn wij instaat om kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

Wij zijn van alle gemakken voorzien, tot ons arsenaal behoren machines ten behoeve van mosbestrijding. Ook hebben wij de beschikking over de benodigde apparatuur voor een efficiënte mollenbestrijding. Maar ook voor het snoeiwerk, maken we gebruik van zelf ontworpen apparatuur.

Op maat onderhoud aan uw tuin in Utrecht

Reesink Hoveniers is flexibel ingesteld en werkt zowel met een onderhoudsabonnement als op basis van een eenmalige opdracht. Bent u geïnteresseerd in onze diensten in de regio van Utrecht? Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overleg kunnen wij een onderhoudsplan opstellen. De werkzaamheden worden vervolgens door ons ten uitvoering gebracht. Als u ons ingeschakeld kunt u in elk seizoen genieten van een prachtige tuin.

Woont u in Utrecht of omgeving en wilt u meer informatie over tuinonderhoud van Reesink Hoveniers. Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Utrecht.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?