heerdt2

Tuinonderhoud Laren

Ook voor het tuinonderhoud in Laren bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat u altijd van uw goed onderhouden tuin kunt genieten.

Het tuinonderhoud hangt af van uw wensen, het ontwerp, het seizoen en de stijl van uw tuin.

Heeft u weinig tijd voor het onderhouden van uw tuin? Of heeft u zelf totaal geen groene vingers. Dan kan Reesink Hoveniers u hiermee helpen. Wij kunnen het complete tuinonderhoud voor u uit handen nemen.

Productief in tuinonderhoud

Wij zijn zeer ervaring op het gebied van tuinonderhoud en zijn al geruime tijd actief in Laren en omgeving. Wij werken zowel voor particulier als grootschalige onderhoudsprojecten.

Wij zijn zeer flexibel en met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke tuin het benodigde onderhoud bieden.

Naast dat wij enkel gediplomeerde hoveniers in dienst hebben maken wij gebruik van professionele machines en tuingereedschappen, hierdoor gaan we zeer efficiënt te werk.

Zo hebben we machines ten behoeve van mosbestrijding, ook hebben wij de beschikking over de benodigde apparatuur voor een efficiënte mollenbestrijding. Maar ook voor het snoeiwerk maken wij gebruik van geavanceerde tuingereedschappen.

Tuinonderhoud in Laren op basis van een onderhoudsplan

Reesink Hoveniers biedt tuinonderhoud dat aansluit bij uw voorkeuren en de behoeftes van uw tuin. Wij zijn beschikbaar voor het uitvoeren van werkzaamheden in Laren zowel op basis van een onderhoudsabonnement of een eenmalige opdracht. Voelt u zich vrij om contact op te nemen voor meer informatie.

Op basis van uw wensen wordt er een onderhoudsplan opgesteld. De werkzaamheden worden volgens dit plan uitgevoerd. Ons doel is dat u op deze manier in elk seizoen kunt genieten van een prachtige tuin.

Woont u in Laren of omgeving en wilt u meer informatie over tuinonderhoud van Reesink Hoveniers. Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Laren.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?