heerdt2

Tuinonderhoud Blaricum

Tuinonderhoud Blaricum: Reesink Hoveniers is gespecialiseerd in tuinonderhoud: zowel de kleine tuin als de grotere tuinen rondom instellingen en VvE. In de afgelopen 35 tot 40 jaar is veel ervaring opgedaan in gazononderhoud, vormsnoei en het inrichten van onderhoudsarme tuinen.

Voor gazononderhoud is de nodige expertise aanwezig om uw gazon tegen lage kosten vrij van mos te houden. Rigoureuze maatregelen als verticuteren of het gebruik van zware metalen (ijzersulfaat) zijn vaak niet nodig. Reesink Hoveniers is speciaal op dit gebied volledig uitgerust om adequate mosgroei in uw gazon aan te pakken en dit OOK te voorkomen. Reesink Hoveniers heeft specialistisch gereedschap uit Engeland laten overkomen waarmee ook uw gazon in Blaricum in topconditie gehouden kan worden.

Bent u het gazononderhoud helemaal ‘beu’ dan verzorgen wij eventueel ook de aanleg van kunstgras. Wij zijn dealer van bepaalde typen kunstgras die het natuurlijke gras qua uitstraling wel heel dicht benaderen.

Het ‘tegenovergestelde’ kan ook: mosgroei als een natuurlijke waarde accepteren. Bedenk wel hoever u hierin wilt gaan. Menselijk ingrijpen is altijd nodig!

Raadpleeg hier de door de klant gegeven reviews en klik op contact voor uw offerte-aanvraag.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?