Tuinonderhoud in Almere

Ook voor het tuinonderhoud in Almere bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres. Onze vakmannen zorgen ervoor dat u een tuin heeft waar u heerlijk van kunt genieten en waar u geen omkijken naar heeft.

Elk seizoen vraagt om een ander onderhoud aan uw tuin. Ook hangt het tuinonderhoud af van uw wensen, het ontwerp en de stijl van uw tuin.

Heeft u weinig tijd voor het onderhouden van uw tuin? Of heeft u zelf totaal geen groene vingers. Dan kan Reesink Hoveniers u hiermee helpen. Wij kunnen het complete tuinonderhoud voor u uit handen nemen.

Vakkundig tuinonderhoud in Almere

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud in Almere en omgeving. Wij werken voor particulieren, bedrijven, instellingen, landgoederen en landschappen.

Elke tuin vraagt om een ander onderhoud. Door onze vakkennis, opgedaan tijdens de jarenlange ervaring, kunnen onze gediplomeerde medewerkers hier flexibel op inspelen.

Wij maken gebruik van professionele machines. Hierdoor gaan we zeer efficiënt te werk. Ook werkt het voor u, als klant, kostenbesparend.

Zo hebben we machines ten behoeve van mosbestrijding. Ook hebben wij de beschikking over de benodigde apparatuur voor een efficiënte mollenbestrijding. Maar ook voor het snoeiwerk, maken we gebruik van zelf ontworpen apparatuur.

Tuinonderhoud op maat in Almere

Reesink Hoveniers biedt tuinonderhoud op maat aan. Of het nu om een onderhoudsabonnement gaat of om een eenmalige opdracht voor tuinonderhoud in Almere. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kunnen samen met u een onderhoudsplan opstellen. Het onderhoud wordt vervolgens, volgens dit plan en volgens uw wensen, door ons in uitvoering gebracht. Op deze manier kunt u in elk seizoen genieten van een prachtige tuin.

Woont u in Almere of omgeving en wilt u meer informatie over tuinonderhoud van Reesink Hoveniers. Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde.

Sierbestrating