PC210104-1024x460

Tuinhuis en blokhut Zeist

Tuinhuis en blokhut Zeist geleverd en geplaatst door Reesink Houtbouw. Vraag hier onze catalogus aan met 350 bladzijden aan informatie over tuinhuisjes en blokhutten. Reesink Houtbouw levert uw TUINHUIS of BLOKHUT standaard als pakketbouw of helemaal naar wens samengesteld in maatwerk.

Laat u vrijblijvend adviseren in wat mogelijk is. Er zijn veel varianten in vuren / grenen of douglas. Geïmpregneerd of gedompeld in vele kleuren. Fundering van betonbanden of op hardhouten funderingsprofielen. Zwevende ophang van palen op betonpoeren met RVS-hoogteverstelling. Dakbedekking in dakleer, EPDM, aluminium geprofileerd in dakpanprofiel, dakshingles, etc. De opbouw wordt gecombineerd met bestrating uitgevoerd, ook daarin hebben wij volledige ervaring en leggen wij de hemelwaterafvoer tijdens de werkzaamheden aan, compleet met ontstopping- of controleputje.

Vraag Reesink Houtbouw ook naar de vele mogelijkheden in verlichting op 12 volt of 220 volt. De in-Lite 12 volts buitenverlichting is gegarandeerd goed en verbruikt weinig energie.

Raadpleeg de door de klant gegeven referenties en bekijk onderstaande foto’s waardoor u een indruk krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?