heerdt2

Tuinaanleg Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht en wilt u uw tuin (opnieuw) laten aanleggen? Wij hebben ruimschoots ervaring in het aanleggen van tuinen in Utrecht en omgeving.

Alle hoveniers van Reesink hebben een diploma en zijn zeer ervaren. Wij nemen alle werkzaamheden voor u in handen. Van het tuinontwerp tot het onderhoud van uw aangelegde tuin. Wij streven ernaar uw tuin in één keer af te werken, op deze manier kunt u op de snelst mogelijke manier van uw nieuwe tuin genieten.

Reesink Hoveniers is een open en flexibel bedrijf, mocht u al een tuinontwerp hebben dan is dat geen probleem. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vervullen en vervolgens uw droomtuin te realiseren.

Deskundige aanleg van uw tuin

Reesink Hoveniers is zeer ervaren in het aanleggen van tuinen in Utrecht en omgeving. Zowel kleine als grote tuinen zijn voor onze hoveniers geen enkel probleem.

Reesink Hoveniers heeft een eigen machinepark, met onze eigen geavanceerde machines kunnen we elke klus op een efficiënte manier uitvoeren. Wij hebben de beschikking over grasmaaiers, graafmachines, trilplaten en shovels. Maar ook voor het bestrijden van mollen hebben wij een professionele uitrusting.

Wij hebben inmiddels meer dan drie decennia ervaring in het aanleggen van tuinen. Naast ervaring hebben al onze medewerkers een diploma en zijn dus ook theoretisch goed onderlegd.

Door onze jarenlange ervaring, gecombineerd met de theoretische kennis, gaan we zeer professioneel te werk. Onze hoveniers leveren gegarandeerd de beste kwaliteit.

Tuinaanleg in verschillende stijlen en soorten

De hoveniers van Reesink Hoveniers hebben stuk voor stuk passie voor het vak. Wij willen deze passie ook graag in uw tuin stoppen.

Of het nu gaat om een kleine stadstuin, moderne of een chique tuin, bij ons is alles mogelijk. Ook een terras, vijver of speelplaats voor uw kinderen is geen probleem.

Al drie decennia lang leggen wij verschillende soorten tuinen aan in Utrecht en omgeving. Ons doel is een tuin te creëren waarbij u zich thuis voelt. Van een romantische tot een strakke tuin wij leggen het voor u aan.

bouw3-005

Vraag nu om een vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg in Utrecht

Bij uw tuinaanleg in Utrecht komt veel kijken. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Houdt u ook niet van zorgen? Besteed dan nu uw tuinaanleg uit aan onze professionele hoveniers. Wilt u meer informatie over de tuinaanleg? Of wilt u een vrijblijvende gesprek aanvragen?

Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?