P1030649

Tuinaanleg Reesink Hoveniers Soest

Bij gunning van de tuinaanleg staan wij voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding waarbij creativiteit, kwaliteit en nazorg (after sale) zijn gewaarborgd. Sinds 1982 werken wij met allround hoveniers in een breed vakgebied. Zowel het grond- en straatwerk als hout- en constructiebouw en de gangbare vaktechnische kwaliteiten voeren wij binnen één bedrijf uit. U heeft daarom altijd één aanspreekpunt. Onze veelzijdigheid wordt nog eens benadrukt door onze expertise op het gebied van boomverzorging m.b.v. gecertificeerde klim- en afvangtechnieken tot aan mollenbestrijding toe! Goede prijs-prestatieverhouding, mede door inzet van een eigen machinepark.

Ons specialisme richt zich op alle facetten. Of het nu gaat om het beheer en onderhoud van tuin & park rondom landgoederen en instellingen-  bedrijventerreinen & bedrijfstuinen- stadstuinen of landschapsbeheer… wij zijn er voor ingericht.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?