32-1024x548

Tuin ontwerpen

Op ons kantoor is een tuinontwerpbureau aanwezig. Het ontwerpen gebeurd bij ons volgens het “old school” principe. Dit wil zeggen dat na het inventariseren van de wensen van een klant eerst een tuinschets wordt gemaakt, dus een soort praatplaatje. Deze schetsen worden u geheel gratis aangeboden, net zolang tot het schetsontwerp geheel naar wens is.

Wij hanteren o.a. de volgende richtlijnen: – Ontwerpen is de kunst van het weglaten. – Elk onderdeel in het ontwerp is functioneel; het waarom leidt automatisch tot een waartoe. – Het ontwerp proberen wij overzichtelijk te maken, ook door een juist gebruik van kleur. – Naar wens wordt er meer diepte gegeven door het creëren van zichtassen. Dit zijn zomaar een aantal richtlijnen die door ons worden toegepast in alle denkbare ontwerpen in cottage, terrastuinen, kubussentuinen, boerentuinen, klassieke tuinen, landschapstuinen, patio tuinen, tuinen met wilde flora, etc. Een beplantingsplan in al deze voorbeelden, een ontwerp in 3-D of in “vogelvlucht” kan door ons tegen vergoeding worden opgemaakt.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?