heerdt2

Sierbestrating Huizen

Voor uw sierbestrating in Huizen bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres. Wat voor sierbestrating u ook wilt toepassen, of het nu gaat om een grote of een kleine tuin. Voor elke tuin en voor alle wensen hebben wij een passende oplossing.

Voordat u sierbestrating laat aanleggen is het belangrijk om u zich goed te laten adviseren. Onze deskundige medewerkers weten precies wat nodig is voor het leggen van een tuinbestrating. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan op onze locatie in Huizen.

Vakwerk in sierbestrating te Huizen

Woont u in Huizen en bent u op zoek naar een bedrijf voor de aanleg van uw sierbestrating, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Reesink Hoveniers heeft ruim 30 jaar ervaring met het aanleggen van diverse soorten tuinbestratingen. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een uitstekende dienstverlening.

De gediplomeerde medewerkers van Reesink Hoveniers zijn echte specialisten. Wij denken met u mee en brengen uw wensen en plannen in uitvoering.

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark. Met de inzet van de juiste machines gaan wij efficiënt te werk, wat ook zeer kostenbesparend werkt.

Verschillende soorten en stijlen sierbestrating

Van een klassieke tuin tot een moderne tuin en van een landelijke tuin tot een natuurlijke tuin. Wat uw stijl ook is, Reesink Hoveniers kan het allemaal aanleggen.

Wij houden rekening met uw wensen, met de stijl van de tuin en met de aanwezige kleuren. Bent u woonachtig in Huizen en wilt u uw oprit opnieuw laten bestraten, of wilt u een terras of tuinpad laten aanleggen? Met onze uitgebreide vakkennis zijn wij de geschikte partij.

Bij het aanleggen van uw sierbestrating maken wij gebruik van de beste materialen, zoals betontegels, keramische tegels, trommelstenen, klinkers, keien, trommelstenen en meer.

P1030649

Wilt u meer informatie over het aanleggen van sierbestrating?

Zoekt u een professioneel bedrijf in Huizen en omgeving dat uw tuin kan bestraten? En dan ook nog eens topkwaliteit tegen scherpe tarieven. Dan bent u bij Reesink Hoveniers aan het goede adres.

Wilt u meer informatie over het aanleggen van sierbestrating door Reesink Hoveniers? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Huizen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?