P1030649

Sierbestrating Harderwijk – bestrating

Sierbestrating Harderwijk – bestrating: Zoekt u voor uw bestrating (herbestraten, sierbestrating of nieuwe bestrating) een goede stratenmaker in Harderwijk? Ons bedrijf heeft naast energiek ervaren personeel alle machines en werktuigen in eigen beheer om voor u snel en vakkundig al uw straatwerk uit te voeren. Om op de kosten van opperwerk en het uithalen van oud bestaand straatwerk te besparen, werkt Reesink Hoveniers met een eigen machinepark. Daarom is een uitstekende prijs-prestatieverhouding gegarandeerd.

Exclusieve ontwerpen worden u, naast een vrijblijvende offerte, geheel gratis aangeboden. Ook door scherpe inkoop van al het bestratingsmateriaal kunnen wij voordelige aanbiedingen doen. Op deze pagina kunt u een indruk krijgen van ons werk. Voorbeelden van bestrating zijn te zien via deze link: Tuin & Terras. De door u gegeven referenties zijn hier te raadplegen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?