32-1024x548

Sierbestrating en bestrating Zeist

Overweegt u een mooi terras of een oprit aan te leggen in de regio Zeist?

Reesink Hoveniers heeft de vakmensen in huis om een mooi stukje straatwerk aan te leggen. Hun vakkennis ziet u terug in prachtig aangelegd straatwerk.  Stratenmakers die hart hebben voor de zaak. Op bijgaande foto’s ziet u een oprit van nieuw gebakken dikformaatklinkers, een voorbeeld van snel bestrating verwijderen en een terrasaanleg gecombineerd met verandabouw.

Wij verzorgen uw tuinontwerp, tuinaanleg, houtbouw, grondwerk en boomverzorging. Daarnaast natuurlijk ook al uw bestrating, sierbestrating of herbestrating. Zodoende heeft u in alle aspecten van het buitengebeuren één aanspreekpunt. Tijdens het hele project heeft u te maken met één uitvoerend bedrijf dat garant staat voor de totaaluitvoering. Handig toch! Zowel in de uitvoering als in de nazorg is een tevreden klant ons uitgangspunt! Een gratis tuinontwerp met gespecificeerde offerte kunt u aanvragen via contact. Voor meer voorbeelden dubbelklik dan op deze link: Tuin & Terras

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?