heerdt2

Sierbestrating Bilthoven

Woont u in Bilthoven en wilt u uw tuin voorzien van sierbestrating? Dan bent u bij Reesink Hoveniers aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse straatwerkzaamheden. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van bestrating. Wij hebben alle expertise in huis om u in het gehele proces van dienst te zijn: in de beginfase van het ontwerpen tot aan het uiteindelijke leggen van de bestrating.

Wilt u meer weten maak dan een afspraak om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn gevestigd vlakbij Bilthoven en zo kunnen wij u snel van dienst zijn.

Bij Reesink Hoveniers staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij werken daarom enkel met ervaren en gediplomeerde stratenleggers.

Kwaliteitswerk sierbestrating in Bilthoven

Wij ontwerpen en leggen tuinbestratingen aan in Bilthoven en omgeving. Een mooie sierbestrating zorgt ervoor dat u een goede eerste indruk achterlaat bij uw bezoek.

Bij Reesink Hoveniers garanderen wij u absolute topkwaliteit. Reesink Hoveniers is een professioneel bedrijf dat werkt met de laatste innovaties. Wij leggen uw bestrating aan in recordtempo. Wij leveren vakwerk en hebben ruime ervaring in het aanleggen van sierbestrating in tuinen.

Wij zijn uw partner op het gebied van sierbestrating in Bilthoven. Door de ervaring van onze gediplomeerde bestraters gebeurt de bestrating op een professionele manier.

Ook kunnen wij u voorzien van de beste adviezen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en zijn instaat om uw gewenste bestrating te verwezenlijken.

Sierbestrating in alle denkbare maten en stijlen

U kunt bij ons kiezen uit velen soorten, stijlen, maten en kleuren sierbestrating. U kunt het zo gek niet bedenken en wij leggen het voor u aan. Wij werken onder andere met sierbestrating van beton, natuursteen, gecoate tegels en gebakken bestratingen.

Naast het aanleggen van sierbestratingen voeren wij ook diverse hovenierswerkzaamheden uit in de omgeving van Bilthoven. Mocht u naast het leggen van bestrating opzoek zijn naar een specialist in het maken van een tuinontwerp of het aanleggen en onderhouden van tuinen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

P1030649

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het aanleggen van sierbestrating in uw tuin?

Woont u in de regio van Bilthoven en bent u geïnteresseerd in meer informatie over sierbestrating van Reesink Hoveniers? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde, ongeveer een half uur rijden vanaf Bilthoven.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?