heerdt2

Sierbestrating Baarn

Reesink Hoveniers voorziet uw tuin van sierbestrating in Baarn en omgeving. Wij zijn uw partner in het aanleggen van sierbestrating.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse straatwerkzaamheden. Een tuinpad, oprit of nieuw terras valt allemaal onder ons vakgebied. Wij hebben de kennis in huis om u het gehele proces van dienst te zijn. Onze architect maakt het ontwerp, vervolgens voeren onze bestraters deze nauwkeurig uit. Ook voorzien wij in onderhoud en schoonmaak van de bestrating.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn werkzaam in de regio Baarn en kunnen u snel van dienst zijn.

Wij werken enkel met ervaren en gediplomeerde bestraters. Kwaliteit leveren is bij ons topprioriteit en daarom een absolute garantie van Reesink Hoveniers.

Kwaliteit sierbestrating in Baarn

De tuin wordt als een verlengstuk van de woning gezien. Dit uit zich met name in uw keuze van de sierbestrating. Wij hebben de kennis om u hierin van advies te voorzien. Reesink Hoveniers ontwerpt en legt tuinbestrating aan in Baarn en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een goede indruk achterlaat bij uw bezoek.

Professionaliteit en vakkennis stelt ons instaat om topkwaliteit te leveren. Met de laatste innovaties op het gebied van sierbestrating leggen wij voor u moderne sierbestrating aan. Wij zijn snel in ons werk en leveren vakwerk.

Wij hopen uw partner te worden op het gebied van sierbestrating in Baarn. Onze gediplomeerde bestraters staan te trappelen om bij u aan de slag te gaan.

Heeft u vragen? Wij kunnen u vrijblijvend voorzien van de beste adviezen.

Sierbestrating in alle soorten en stijlen

Tegenwoordig worden exclusieve materialen, zoals natuursteen, steeds vaker toegepast. Wij hebben kennis van de laatste innovaties. Wij helpen u graag bij het kiezen uit de velen soorten, stijlen, maten en kleuren sierbestrating. Wij hebben jarenlange ervaring en de vakkennis om u professioneel bij te staan. Wij werken met materialen als beton, natuursteen, gecoate tegels en gebakken bestratingen.

Mocht u ook hovenierswerkzaamheden hebben dan voeren wij deze ook graag voor u uit. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van een tuinontwerp en het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Wilt u meer informatie op het gebied van sierbestrating?

Woont u in de regio van Baarn en bent u geïnteresseerd in meer informatie over sierbestrating van Reesink Hoveniers? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde, ongeveer een half uur rijden vanaf Baarn.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?