Sierbestrating in Almere

Woont u in Almere en wilt u uw tuin voorzien van sierbestrating? Dan bent u bij Reesink Hoveniers aan het goede adres.

Weet u al precies wat voor sierbestrating u wilt, of heeft u alleen een algemeen idee van de uitstraling? Wij kunnen u van dienst zijn met het hele traject: Van het maken van een ontwerp tot het uiteindelijk leggen van de bestrating.

Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn specialisten op het gebied van sierbestrating en we zijn gevestigd vlakbij Almere.

Vakkundige sierbestrating in Almere

Wij ontwerpen en leggen tuinbestratingen aan in Almere en omgeving. Een mooie sierbestrating zorgt ervoor dat u een goede eerste indruk achterlaat bij uw bezoek.

Laat door Reesink Hoveniers de sierbestrating in uw tuin aanleggen en u bent gegarandeerd van absoluut vakwerk. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het aanleggen van sierbestrating in Almere.

Doordat onze hoveniers gediplomeerd zijn en jarenlange ervaring hebben, kunnen wij u voorzien van de beste adviezen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen, de stijl van de tuin en de aanwezige kleuren.

Sierbestrating Almere in alle soorten en stijlen

De sierbestrating is beschikbaar in veel soorten, stijlen, maten en kleuren. Wij bieden verschillende soorten aan. Sierbestrating van beton, natuursteen, gecoate tegels en gebakken bestratingen. Wij leggen het allemaal voor u aan.

Maar wij doen meer dan alleen het aanleggen van sierbestratingen. Ook voeren we diverse hovenierswerkzaamheden uit in de omgeving van Almere. Denk hierbij aan het maken van een tuinontwerp of het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Wilt u meer weten over het aanleggen van sierbestrating in Almere?

Woont u in Almere en wilt u meer informatie ontvangen over sierbestrating van Reesink Hoveniers? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde, ongeveer een half uur rijden vanaf Almere.

Sierbestrating