71

Schutting van bamboowall in Zeewolde

Schutting en Tuinschermen Zeist vakkundig geleverd en geplaatst. Vraag hier uw offerte of brochure en doe uw voordeel met een gratis tuinschetsontwerp. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of ga naar onze pagina Tuin & Terras.

Onderstaande foto’s geven een indruk van wat u van ons mag verwachten.

Schutting en tuinschermen onze specialiteit zeker in bamboo-wall en koko-wall systemen. Wij zijn dealer voor de regio Almere / Zeewolde / Harderwijk / Overgooi / Huizen / Blaricum / Hilversum / Soest / Amersfoort / Bilthoven. Beide systemen zijn ijzersterke constructies in gegalvaniseerde H-profielen stormvast verankerd in beton. De tuinschermen zijn naar wens samen te stellen in hoogte en ter plaatse ook in breedte pasklaar te maken. Deuren en doorkijkpanelen zijn op verschillende manieren in te bouwen. De schermen staan op een stevige betonlatei van 30 cm hoogte. Onkruidgroei van buitenaf is uitgesloten.

Het Bamboowall geluidsscherm is een compleet nieuw, gepatenteerd geluidsscherm met goede akoestische eigenschappen en een zeer natuurlijke uitstraling. Bamboowall is een zeer fraai geluidsscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met duurzame bamboestokken. Behalve een aanzienlijke geluidsvermindering krijgt u met deze duurzame tuinafscheiding een tuin waarin u op een stijlvolle manier tot rust kunt komen. Het Bamboowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Meer informatie over de schermen leest u in onze portfolio referenties en vindt u terug in onze brochure.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?