P9270100-300x225

Boomverzorging Naarden

Reesink Hoveniers is in Naarden een erkend specialist in boomverzorging. Wij verzorgen bomen voor zowel particulieren als bedrijven. Onder onze werkzaamheden valt snoeien met behulp van hoogwerkers. Ook kunnen wij dode bomen op moeilijk bereikbare plekken weghalen.

Boomonderhoud is echt specialistenwerk. Professioneel beheer kan de levensduur van bomen met tientallen jaren verlengen en u aanzienlijke besparingen opleveren. Wij geven advies bij ziekten en plagen. Heeft u een zieke boom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze expertise zijn wij in staat om uw bomen optimaal te verzorgen.

Boomverzorging door specialisten in Naarden

Reesink Hoveniers heeft enkel specialisten in dienst. Wij hebben voor iedere klus de juiste gereedschappen, kennis en ervaring achter de hand. Dit komt niet alleen de kwaliteit ten goede maar ook de veiligheid. Door bomen op de juiste manier te kappen, snoeien of planten wordt uw stukje natuur op een juiste wijze onderhouden. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij in staat om uw tuin en leefomgeving op een juiste manier te verzorgen.

Boomverzorging met een hoogwerker of klimset

Woont u in de omgeving van Naarden en wilt u ons inschakelen voor het onderhoud aan moeilijk te bereiken bomen? Met behulp van een hoogwerker kunnen wij de boomverzorging ook uitvoeren op moeilijk te bereiken plekken. Mocht er geen ruimte zijn voor een hoogwerker dan is dit geen probleem. In zulke gevallen maken wij gebruik van een gecertificeerd klimset. Wij zijn in staat om elke boom te snoeien.

Meer informatie over boomverzorging?

Bent u woonachtig in Naarden en leidt uw boom aan een ziekte? Of heeft u een boom die moeilijk te bereiken is? De vakmensen van Reesink weten van aanpakken en hebben de vakkennis om uw boomzorgen op een professionele manier uit handen te nemen.

Wij werken via een stappenplan, na het inspecteren van de boom gaan wij met u in overleg om tot een gericht actieplan te komen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde. Dit is op een half uurtje rijden van Naarden.

2_bewerkt-2-1024x622-1
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?