schutting-Schokker-300x225

Boomverzorging Laren

Reesink Hoveniers voorziet ook in het verzorgen van uw bomen in de omgeving van Laren. Niet alleen periodiek snoeien valt onder onze expertise. Wij voeren ook aanverwante werkzaamheden uit zoals standplaatsverbetering, bemesting en het verplanten of rooien van bomen.

De hoveniers van Reesink Hoveniers zijn gediplomeerd en hebben alle kennis in huis voor het vakkundig verzorgen van alle soorten bomen. Bij Reesink Hoveniers staat elke klus weer het resultaat van de klant en de boom voorop. Wij gaan, in Laren en omgeving, zeer vakkundig en efficiënt te werk.

Boomverzorging in Laren is iets voor de specialisten van Reesink Hoveniers

Naast jarenlange ervaring beschikt elke hovenier bij Reesink Hoveniers over de juiste diploma’s. Dit is een gouden combinatie en stelt ons in staat om effectief aan de slag te gaan met een garantie voor kwaliteit.

Reesink Hoveniers voert een uitgebreid pakket aan werkzaamheden uit, waaronder het snoeien, rooien, kappen en vellen van bomen. Daarnaast is het verwijderen van boomstronken voor ons geen probleem. Vaak hebben wij ook de oplossing voor ziektes en plagen bij bomen. Heeft u last van een plaag of zieke boom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Boomverzorging met een hoogwerker of klimset voor moeilijk te bereiken bomen

Woont u in Laren en heeft u snoeiwerk op moeilijk te bereiken plaatsen? Wij zijn in staat om dit snoeiwerk uit te voeren met onze verschillende hoogwerkers. Ook voor het rooien van hoge bomen en/of moeilijke te bereiken bomen bent u bij ons aan het juiste adres.

Soms is er geen ruimte voor een hoogwerker en moeten er toch takken gesnoeid worden omdat deze een gevaar kunnen vormen. In dat geval maken onze ervaren medewerkers gebruik van een gecertificeerde klimset.

Meer informatie over boomverzorging?

Bent u woonachtig in Laren en heeft u een oude boom die op omvallen staat? Of heeft u snoeiwerk op moeilijk te bereiken plaatsen?

De vakmensen van Reesink Hoveniers hebben de beschikking over veel ervaring, vakkennis en liefde voor het vak. Wij nemen de boomverzorging op een professionele manier voor u uit handen.

Wij werken altijd met een uitgebreid actieplan. Alvorens wij tot werkzaamheden overgaan, inspecteren we de boom en gaan we met u in overleg voor het beste en veiligste resultaat.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Laren. Dit is op een half uurtje rijden van Laren.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?