schutting-Schokker-300x225

Boomverzorging Bussum

Reesink Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf. Onder onze expertise valt ook boomverzorging in de omgeving van Bussum. Onze werkzaamheden voeren we uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Boomonderhoud is echt specialistenwerk. Professioneel beheer kan de levensduur van bomen met tientallen jaren verlengen en u aanzienlijke besparingen opleveren. De boomverzorgers van Reesink Hoveniers zijn gediplomeerd. Met onze expertise zijn wij in staat om uw bomen optimaal te verzorgen.

Bekwaam in boomverzorging te Bussum

Reesink Hoveniers heeft enkel specialisten in dienst. Wij hebben voor iedere klus de juiste gereedschappen, kennis en ervaring achter de hand. Dit komt niet alleen de kwaliteit ten goede maar ook de veiligheid.

Door bomen op de juiste manier te kappen, snoeien of planten wordt uw stukje natuur op een juiste wijze onderhouden. Wij verwijderen ook boomstronken en bestrijden ziektes en plagen bij bomen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij in staat om uw tuin en leefomgeving op een juiste manier te verzorgen.

Boomverzorging op moeilijke plekken

Woont u in de omgeving van Bussum en wilt u ons inschakelen voor het snoeien en/of rooien van moeilijk bereikbare bomen? Reesink Hoveniers heeft de machines in huis om u van dienst te zijn.

Met behulp van een hoogwerker kunnen wij de boomverzorging ook uitvoeren op moeilijke plekken. Wanneer er geen ruimte is voor een hoogwerker maken wij gebruik van een gecertificeerd klimset. Wij zijn in staat om elke boom te snoeien.

DSC00097A-225x300

Meer weten over onze diensten op het gebied van boomverzorging?

Bent u woonachtig in Bussum en heeft u een boom in de tuin die dreigt om te vallen? Of heeft u een hoge boom in uw tuin staan die het zonlicht tegen houdt? De vakmensen van Reesink weten van aanpakken en hebben de vakkennis om uw boomzorgen op een professionele manier uit handen te nemen.

Wij werken via een stappenplan, na het inspecteren van de boom gaan wij met u in overleg om tot een gericht actieplan te komen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde. Dit is op een half uurtje rijden van Bussum.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?