Boomverzorging in Almere

Reesink Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf. Onder onze expertise valt ook boomverzorging in de omgeving van Almere. Onze werkzaamheden voeren we uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Bij elke klus staat het resultaat van de klant en de boom voorop. De medewerkers van Reesink Hoveniers zijn gediplomeerd. Hierdoor gaan we, in Almere en omgeving, zeer vakkundig en efficiënt te werk.

Vakkundige boomverzorging in Almere

Onze medewerkers beschikken allemaal over de juiste diploma’s. Samen met de ruim 30 jarenlange ervaring is dit een gouden combinatie.

Voor het complete pakket aan boomverzorging bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres. Onze gecertificeerde boomverzorgers weten hoe ze met een boom moeten omgaan.

Onze werkzaamheden bestaan uit het snoeien, rooien, kappen en vellen van bomen. Ook verwijderen we boomstronken en lossen we ziektes en plagen bij bomen op.

Boomverzorging in Almere ook op moeilijke plaatsen

Woont u in Almere en wilt u ons inschakelen voor het snoeien en/of rooien van de hoogste bomen? Dan bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres.

Met behulp van een hoogwerker kunnen we de boomverzorging uitvoeren op de moeilijkste plaatsen. Soms is er geen ruimte voor een hoogwerker en moeten er toch takken gesnoeid worden omdat deze een gevaar kunnen vormen. In dat geval maken we gebruik van een gecertificeerde klimset.

Meer informatie over boomverzorging?

Bent u woonachtig in Almere en heeft u een hoge boom in uw tuin staan die het zonlicht tegen houdt? Of heeft u een oude boom in uw tuin staan en weet u niet hoe u deze moet snoeien?

De vakmensen van Reesink Hoveniers hebben de beschikking over veel ervaring, vakkennis en liefde voor het vak. Wij nemen de boomverzorging op een professionele manier voor u uit handen.

Allereerst inspecteren we de boom. Vervolgens gaan we met u in overleg om tot een gericht actieplan te komen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde. Dit is op een half uurtje rijden van Almere.

“Boomverzorging”