32-1024x548

Bestrating regio Almere

Bestrating regio Almeregespecificeerde vrijblijvende offerte met gratis tuinontwerp.”

Voor al uw bestrating regio Almere of tuinaanleg in de regio van Almere kan Reesink Hoveniers u tot aan de realisatie geheel vrijblijvend van dienst zijn. Een gratis tuinschetsontwerp met bijbehorende offerte wordt op uw wensenpakket samengesteld. Dit is service naar u als aspirant opdrachtgever. Wanneer een tuinontwerp door ons gerealiseerd mag worden staan wij in het gehele dienstenpakket voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze jarenlange ervaring (sinds 1982) gecombineerd met allround vakhoveniers is de basis waarop wij goede garanties en referenties kunnen aanbieden.

En de prijs?

De prijs-prestatieverhouding is door inzet van een compleet eigen machinepark, allround personeel en ervaring heel gunstig… probeer ons eens uit!

Ja maar… jullie komen toch van Zeewolde?

Dat klopt! Slechts 15 minuten reistijd. Geheel voor onze rekening. Daarbij hebben wij veel klandizie in uw regio, komen wij ook uit de regio en hebben wij ons marktaandeel verruimd. Daardoor is veel kennis opgedaan tijdens projecten op zand- en kleigrond.

Wat mogen wij als opdrachtgever verwachten?

Blader eens door deze website dubbelklik op Tuin & Terras of volg het menu projecten. Bent u nieuwsgierig geworden… dubbelklik dan op contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?