32-1024x548

Bestrating Naarden Bussum

Overweegt u een mooi terras aan te leggen in de regio Naarden en Bussum?

Reesink Hoveniers heeft de vakmensen in huis om een mooi terras aan te leggen. Stratenmakers die hart hebben voor de zaak. Hun vakkennis ziet u terug in prachtig aangelegd straatwerk. Op bijgaande foto’s ziet u een terras in aanleg, met tuinmuurtjes en trappen. Tegelijkertijd is een veranda gemaakt op maatwerk, passend bij de woning met klassieke uitstraling.

Wij verzorgen al uw straatwerken (bestrating – sierbestrating – herbestrating), houtbouw, grondwerk, tuinontwerp, tuinaanleg en boomverzorging. Zodoende heeft u in alle aspecten van het buitengebeuren één aanspreekpunt. Handig toch! Tijdens het hele project heeft u te maken met één uitvoerend bedrijf dat garant staat voor de totaaluitvoering. Zowel in de uitvoering als in de nazorg is een tevreden klant ons uitgangspunt! Voor meer voorbeelden dubbelklik dan op deze link: Tuin & Terras. Een gratis tuinontwerp met gespecificeerde offerte kunt u aanvragen via contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?