2_bewerkt-2-1024x622-1

Bestrating Harderwijk Ermelo

Overweegt u een mooi terras aan te leggen in de regio Harderwijk Ermelo?

Reesink Hoveniers heeft de vakmensen in huis om een mooi terras aan te leggen. Stratenmakers die hart hebben voor de zaak. Hun vakkennis ziet u terug in prachtig aangelegd straatwerk. Op bijgaande foto’s ziet u een terras van natuursteen in aanleg, met zwembad. Terrassen in aanleg met hoogteverschillen en trappen, een oprit en een terrasje gecombineerd met houtbouw.

Wij verzorgen al uw straatwerken (bestrating – sierbestrating – herbestrating), tuinontwerp, tuinaanleg, grondwerk, houtbouw en boomverzorging. Zodoende heeft u in alle aspecten van het buitengebeuren één aanspreekpunt. Tijdens het hele project heeft u te maken met één uitvoerend bedrijf dat garant staat voor de totaaluitvoering. Handig toch! Zowel in de uitvoering als in de nazorg is een tevreden klant ons uitgangspunt! Voor meer voorbeelden dubbelklik dan op deze link: Tuin & Terras. Een gratis tuinontwerp met gespecificeerde offerte kunt u aanvragen via contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?